Reserveer een CityCoCo

Als u de CityGo wilt huren dan zijn er verschillende locaties waar ze beschikbaar zijn. Neem contact met ons op, wij vervullen al uw wensen! 

Scooter Verhuur Arcen
www.scooterverhuurarcen.nl
info@scooterverhuurarcen.nl

Scooter Tour Het Groene Hart
Hekendorpsebuurt 51
3467PB Hekendorp
Scootertourhetgroenehart.nl

 

 

Fluisterend. Innovatief. Stoer.

Dat is hoe je de CityCoco het beste kunt omschrijven. Zijn brede banden en stoere uitstraling geven je direct een drang tot opstappen en wegrijden. Fluisterstil zonder daarbij anderen te storen en met behoud van het milieu.

De CityGo beschikt over een krachtige 1.500 Watt elektromotor, de motor is compact, lichtgewicht en volledig onderhoudsvrij. Door de toegepaste elektronische regeling is de motor zuinig. De krachtige 60 Volt Lithium-Ion batterij heeft een capaciteit van maar liefst 20 Ah., hierdoor kan een grote actieradius worden gehaald. Laat je vooral niet om de tuin leiden door zijn minimalistische “Less is More” design, want de standaard specificatie omvat een automatisch inschakelende LED koplamp en achterlicht, een LED tellerunit voorzien van digitale snelheidsmeter, kilometerteller en accu conditiemeter. Het contactslot en stuurslot wordt met één sleutelsysteem bediend. Tot de standaarduitrusting behoort het anti-diefstalsysteem met afstandsbediening. Bij een diefstalpoging gaat er een luide sirene af, daarnaast blokkeert direct het achterwiel, zodat wegrijden wordt verhinderd. Onder het zadel is er een USB- connector aanwezig waarmee je bv je mobiele telefoon kan laden. Zaken als een claxon, zijstandaard met wegrijbeveiliging, remlicht en twee spiegels completeren het geheel.

Citycoco scooter dashboard met licht

INNOVATIEF

 

Met het nieuwste model van CityGo beschikt u over het toppunt van innovatie op het gebied van e-mobillity. De CityGo is uitgerust met een degelijke lithium accu die met een snellader is op te laden en slechts minimaal energie verliest. De sterke 1500 watt elektromotor is verwerkt in de achteras en doet qua snelheid en vermogen niet onder voor anders aangedreven voertuigen. Door zijn brede banden en lage ligging is de wegligging ongeëvenaard. 

perfecte locaties

Wat te doen in arcen

Duizend romantische rozen

Eén van de pronkstukken die je niet wilt missen is het romantische Rosarium, een weelderige wereld van rozen. Hier liggen tien rozentuinen te wachten op jouw bezoek, elk met hun eigen thema, kleuren en geuren.

Bezoek de Hertog Jan Brouwerij

Even buiten het pittoreske dorp Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij. Al sinds 1915 werken de brouwers hier iedere dag aan het perfecte bier.

Wat te doen in Oudewater

Rondvaart door Oudewater op fluisterboot Geelbuik

Kom aan boord van fluisterboot de Geelbuik en ontdek het historische Oudewater vanaf de gracht of de IJssel. Een ervaren gids vertelt leuke wetenswaardigheden tijdens de vaartocht. De Geelbuik reserveren voor een groep kan ook, of voor een speciale gelegenheid: een feest, jubileum of familiedag.

Het Touwmuseum

Bezoek Het Touwmuseum, gevestigd in een baanschuur van een grootgarenbaan. ‘Baanders’ hebben daar eeuwenlang hennep en garen opgeslagen. Oudewater staat bekend om haar touwindustrie. In de zeventiende en achttiende eeuw werd het stadje er erg welvarend door. En tegenwoordig worden inwoners van Oudewater nog steeds ‘geelbuiken’ genoemd (vanwege de gele hennep).

Come Ride with Us!

Own a citycoco today

Add to cart