INNOVATIEF

Met het nieuwste model van CityCoco beschikt u over het toppunt van innovatie op het gebied van e-mobillity. De CityCoco is uitgerust met een degelijke lithium accu. De sterke 1.500 watt elektromotor is verwerkt in het achterwiel en presteert qua snelheid en vermogen beter dan benzine scooters. Door zijn brede banden en lage ligging is de wegligging ongeëvenaard. 


we kept what we loved about the SCOOTER

KOM LANGS VOOR EEN PROEFRIT

Zelf testen hoe het voelt? Dat kan. Kom langs en ervaar zelf de luxe, gemak en voordelen van E-mobility. We staan voor je klaar om alle mogelijkheden te demonstreren. Wil je alle aandacht krijgen die je verdient maak daarom een afspraak van tevoren zodat we alles voor jou kunnen klaarzetten. Maar gewoon langskomen kan natuurlijk ook.


Citycoco scooter dashboard met licht
FAQ

Veelgestelde vragen

Remschijf van een Citycoco scooter
HOE ZIT HET MET GARANTIE?

Wij geven standaard een jaar garantie op fabricagefouten. Onjuist gebruik waardoor schade is
ontstaan wordt natuurlijk niet vergoedt! Veel van onze dealers bieden nog vrijblijvend aanvullende
garantie en onderhoudscontracten.

WIE IS CITYCOCO?

CityCoco is hoofdimporteur en leverancier in de Benelux van de CityCoco. Wij zorgen zelf voor de import en het transport naar de dealers en verkooppunten. Meer informatie? Mail ons op info@Citycocobenelux.com

HEEFT U INTERESSE DE CITYCOCO TE VERKOPEN?

Heeft u een winkel waar verwante producten worden aangeboden? Neem contact op zodat we een afspraak met u kunnen maken.

VERPLICHTE VERZEKERING?

Net als bij iedere scooter is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) verplicht, dus ook voor je CityCoco. Uiteraard kan je besluiten je CityCoco tegen diefstal en schade te verzekeren. We kunnen je hierbij uiteraard van dienst zijn.

HOEVEEL KOST HET OM DE CITYCOCO OP TE LADEN?

De aandrijving van de CityCoco is zeer effectief, omdat er gebruik wordt gemaakt van een elektro motor die direct is aangesloten op het achterwiel. De CityCoco is zeer goedkoop in verbruik en gebruik, de kosten voor 1 maal volledig opladen zijn ongeveer 20 tot 40 eurocent. Als u dit vergelijkt met een benzine scooter, dan is de CityCoco ongeveer 10 keer goedkoper.

MOET IK EEN RIJBEWIJS HEBBEN?

Ja, vanaf 16 jaar mag je met een CityCoco rijden, maar daarvoor is een rijbewijs AM verplicht. Als je al een rijbewijs hebt voor de categorie A of B dan mag je automatisch met de CityCoco rijden. Heb je nog geen rijbewijs dan kan je vanaf 16 jaar praktijk examen doen, het theorie examen mag je al vanaf 15,5 jaar doen.

MOET IK EEN HELM OP?

Nee, een helm is niet verplicht. Met uitzondering van gemeente Amsterdam waar het dragen van een helm wel verplicht is.

RDW

Wij vinden kwaliteit belangrijk, daarom wordt de CityCoco altijd met een Nederlands kenteken geleverd. De kentekencard is door de RDW afgegeven. Hiermee mag je zorgeloos op de openbare weg rijden. En dat is lang niet het geval met andere escooters die worden aangeboden! Whisper B.V. is de onderneming welke in de Benelux het alleen recht heeft om het CityCoco handelsmerk te voeren. Naast verkoop, service en onderhoud van de CityCoco verzorgen wij ook verhuur en georganiseerde toerritten.Citygotours

Verhuur en Tours

CityGo Tours

Als je de CityCoco wilt huren, dan kunt je dit bij CityGoTours doen. 

Hiervoor hebben we verschillende locaties beschikbaar waar ze te huur zijn. CityGoTours biedt diverse arrangementen. Een aantal voorbeelden zijn een groepsverhuur arrangement  met gids of ook individueel. 

Bekijk hier onze arrangementen en locaties:


Ga naar Citygo tours


Add to cart